top of page
  • Writer's picturegergo280

Télen motorozni? És mi lesz az aksival?

Hasznos tippek a téli időszakra és az akkumulátorral kapcsolatban

A téli időszakban gyakran felmerülnek kérdések az akkumulátor-ápolással kapcsolatban. Ezért összegyűjtöttünk néhány kérdést és választ, amely segítséget nyújt az optimális akkumulátor-ápolásban a hideg hónapokban!

 

Hidegben történő használat? 

Nem jelent problémát. Azonban optimális teljesítmény érdekében kerüld a hűvös körülmények között történő akkumulátor tárolást. Mindig tárold és töltsd az akkumulátort beltéri hőmérsékleten.

 

El lehet távolítani az akkumulátort a motorról?

Abszolút! Minden CAKE akkumulátor egyszerűen és könnyen cserélhető. Ez lehetővé teszi, hogy eltávolítsd, tárold és töltsd az akkumulátort függetlenül a motortól. Ne felejtsd el újra bezárni az akkumulátort, amikor visszateszed!

 

Nem tervezel télen motorozni?

Az optimális állapotban tartáshoz javasoljuk, hogy a CAKE motorok akkumulátorának töltését tartsd 50-75% között. Ne felejtsd el kikapcsolni a kill switch-t is.

 

Mi a helyzet az akkumulátorok jövőjével?

A jobb teljesítményű, fenntarthatóbb akkumulátorok iránti igény rohamosan nő. Ez hajtja a gyors fejlődést az akkumulátortechnológiában. Várható, hogy a jövőbeli cellák gyorsabban fognak tölteni, nagyobb energiasűrűséget kínálnak, és általánosságban javítják a teljesítményt. A CAKE az elsők között van az új, fenntarthatóbb vagy jobb teljesítményt nyújtó cellák alkalmazásában. Könnyen cserélhető akkumulátoraink biztosítják, hogy a jövőbeli akkumulátorgenerációkat könnyen integrálhassák a meglévő kerékpárokba. Nincs más teendő, csak várni, de ez csak a kezdet. Az akkumulátorok jövője ígéretesnek tűnik!

 

Üdvözlettel:

Gergő, a Ride By, a Cake magyarországi forgalmazója csapatából.3 views0 comments

Comments


bottom of page